2017. október 29. 12:33 - Wittigen

Bemutato/Teaser trailer (english version at the bottom)

1 év után itt az ideje,hogy megosszuk veletek e videót is.
After 1 year, it is time to share this teaser with all of you.
Nem hiszem, hogy többet tudnék mondani, de azért talán mégis: nagyjából 1 éve készült el e trailer. Egy barátom animálta meg. Már maga a születése megér egy külön misét, ugyanis a kezdetekkor a renderelési költség valami 1000 $ környéki ár lett volna, 720p 60fps-ért, amiegy kicsit morbid volt. De az animátorunk annyi ideig szórakozott vele, hogy levitte értelmezhető árra, és ajándékba adta a projekthez a renderelést, mind a benne hallható zenét. Ez a trailer az akkori, 5. vagy 6. verzió állapotát tükrözte, azóta történtek változások, de csak pozitív irányba.

I don't think so if there is more to be told about this teaser, but here are some bits: this video was made 1 year ago. It was animated by my friend, and the birth of the video is worth it is worth a mass (hungarian aphorism). At the beginning the rendering costs were around 1000$ for 720p 60 fps. Our animator toyed around with the settings, and managed to bring the costs waaaay down. Morover, he gave the render and the used music as a gift to us. This teaser is mirroring the 5th or 6th version at the time. Since there were changes, but dont be afraid, only into positvie directions.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://metrorpg.blog.hu/api/trackback/id/tr4513114206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása